Uutisia

VIIMEISIMPIÄ KUULUMISIA KENTÄLTÄ

Kesäloma-aika aiheuttaa muutoksia
tilausten käsittelyyn ja toimitukseen:

4.7. – 14.7. tehdyt tilaukset toimitetaan 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

15.7. – 31.7. tehdyt tilaukset toimitetaan alkaen 1.8.2022 varastotilanteen mukaan.

Yrityksemme on kokonaan suljettu 18.7. – 31.7.2022 välisen ajan ja palaamme lomalta töihin ma 1.8.2022.

LC-Vaasa Meren kenttäkeittiö on jo 1920-luvulla valmistettu, mutta toimii edelleen moitteettomasti. Yhdistys vuokraa kenttäkeittiötä erilaisiin tapahtumiin, kuten seurakunnille, yritystapahtumiin ja autoliikkeiden myyntipäiviin. Kenttäkeittiön ansiosta LC-Vaasa Meri voi tehdä hyväntekeväisyyttä LC-Vaasa Merellä on ollut kenttäkeittiö käytössä jo 20 vuotta. Yhdistys toimii osana kansainvälistä Lions Club -järjestöä, jonka periaatteena on tehdä hyväntekeväisyyttä. Yhdistykseen kuuluva Pekka Siljamäki kertoo, että..
Lue Teuva-nestekaasugrilliin liittyvät vinkit, jotta saat täyden hyödyn grillistäsi. Teuvan Keitintehtaan nestekaasugrilli kestää jopa 30 vuotta, kun sitä huolletaan ja käytetään oikein. Grillistä huolehtiminen..
Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamarin ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin yhdessä jakamaa Läpi Harmaan Kiven –yrittäjäpalkintoa on jaettu vuodesta 1976 lähtien. Tänä vuonna Teuvan Keitintehdas Oy:llä on ilo..
Säännöllinen kivien vaihtaminen lisää sekä puu- että sähkökiukaan elinikää ja nopeuttaa saunan lämpiämistä. Kiuaskivet tulisi tarkastaa ja vaihtaa 2–3 vuoden välein. Millaiset kiuaskivet kannattaa..

Tarjouspyyntö