Etusivu > Teuvan Keitintehtaan tuotteet syntyvät taitavien ammattilaisten käsissä

Teuvan Keitintehtaan tuotteet syntyvät taitavien ammattilaisten käsissä

Teuvan Keitintehtaan tuotteet ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Mutta ketkä niitä oikein valmistavat?

Yksi Teuvan Keitintehtaan työntekijöistä on hitsari Joni Anttila. Anttila on työskennellyt yrityksessä kohta 20 vuotta ja hitsaa omien sanojensa mukaan mitä vaan, millä vaan. Anttilan mukaan Teuvan Keitintehtaalla on töissä osaavia työntekijöitä.

– Meillä on hallin puolella tiivis porukka, joiden käsistä tuotteet syntyvät. Kokenein kaveri on työskennellyt täällä yli 30 vuotta. Kun meiltä ostaa minkä tahansa tuotteen, se on varmasti huolella valmistettu. Meillä on mökillä Parra-kiuas, joka on kestänyt jo lähes 20 vuotta.

Laaja tuotevalikoima tuo työhön vaihtelevuutta

Anttilan työnkuvaan kuuluu TIG- ja MIG-hitsaus ja robottihitsaus erilaisista materiaaleista, mm. ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. Tarvittaessa hän myös särmää, laserleikkaa ja tekee muita töitä.

–Tässä työssä on parasta vaihtelevuus. Pidän eniten TIG-hitsauksesta, mutta saan tehdä myös muita työvaiheita. Lisäksi laaja tuotevalikoima tuo vaihtelua. Valmistan pääasiassa kenttäkeittiöitä ja kiukaita.

Anttilan mukaan tuotteet vaativat monia eri työvaiheita, ennen kuin ne voi lähettää asiakkaalle. Esimerkiksi kiukaan valmistukseen kuuluu niin särmäystä, hitsausta, kokoonpanoa kuin pintakäsittelyäkin.

Porukka parhaimmasta päästä

Anttila kertoo lähtevänsä joka aamu töihin mielellään. Työyhteisössä kuunnellaan uusia ideoita ja tuotekehityksessä otetaan huomioon mielipiteet tuotteiden valmistettavuudesta.

– Meillä on porukka parhaimmasta päästä, sekä osaamiseltaan että luonteeltaan. Huumorilla pärjää meidän kanssa hyvin. Vaikka osa meistä työskentelee hallin puolella ja osa toimistolla, koen, että olemme yhtä samaa porukkaa.

Teuvan Keitintehtaalla työaika on joustava. Anttila kertoo aloittavansa työt tavallisesti seitsemän maissa aamulla ja työpäivä kestää kahdeksan tuntia. Jos päivän aikana on omia menoja, niihin voi käyttää saldovapaita.

Yhdessä kalastamaan

Kokeneet konkarit kouluttavat alalle mielellään myös uusia osaajia. Teuvan Keitintehtaalla onkin juuri nyt avoin työpaikka. Valmistavassa työssä vaaditaan ennen kaikkea rauhallisuutta ja taitoa lukea piirustuksia. Myös oma-aloitteisuutta arvostetaan.

Työkaverit viettävät yhdessä aikaa silloin tällöin vapaa-ajallakin.

– Suurin osa meistä pitää kalastamisesta ja käymme usein yhdessä kalassa. Saaliit ovat sellaisia, että kalan silmien väli on ainakin puoli metriä, Anttila naurahtaa.

Haluatko sinäkin töihin Teuvan Keitintehtaalle? Katso työpaikkailmoitus täältä: Avoin työpaikka

Jatka lukemista

Teuvan Keitintehdas Oy on pian 100-vuotias perheyhtiö. Tärkein tuoteryhmämme on monipuoliset siirrettävät kenttäkeittiöt. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja..
Teuvan Keitintehdas Oy on pian 100-vuotias perheyhtiö. Tärkein tuoteryhmämme on monipuoliset siirrettävät kenttäkeittiöt. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja..
LC-Vaasa Meren kenttäkeittiö on jo 1920-luvulla valmistettu, mutta toimii edelleen moitteettomasti. Yhdistys vuokraa kenttäkeittiötä erilaisiin tapahtumiin, kuten seurakunnille, yritystapahtumiin ja autoliikkeiden myyntipäiviin. Kenttäkeittiön ansiosta..

Tarjouspyyntö