Yritys

VALITSE TEUVAN KEITINTEHDAS, KUN HALUAT LAITTAA RUOKAA HELPOSTI KAIKKIALLA

HELPPOA RUOANLAITTOA KAIKKIALLA

Jokaisen täytyy syödä ja juoda huolimatta siitä, onko ympärillä hyytävän kylmät talviset olosuhteet vai nautitaanko kosteista helteistä kesäfestareilla. Olosuhteista riippumatta ruokahuollon tulee toimia aukottomasti.

Teuvan Keitintehtaan ruoanvalmistuslaitteet palvelevat tehokkaasti isojakin ihmisjoukkoja. Laitteiden liikuteltavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta ruoka voidaan valmistaa siellä missä ihmiset ovat.

Tuotteemme on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhdistämällä asiakkaidemme tarpeet ja meidän teknisen osaamisemme, syntyy ominaisuuksiltaan huipputuotteita. Teemme yhteistyötä Suomen puolustusvoimien kanssa. Heidän korkea vaatimustasonsa heijastuu koko toimintaamme.

Lähes satavuotisen historiamme aikana olemme kehittyneet taitaviksi alumiinin ja ruostumattoman teräksen käsittelijöiksi. Tuotteemme ovat suomalaista työtä, niiden laatu ja kotimaisuusaste ovat erittäin korkeita. 

Yleisesti laitteitamme näkyy mm. festareilla, markkinoilla, armeijassa, kylätapahtumissa, liikkeiden asiakaspäivillä, vaalitapahtumissa, suomalaisissa saunoissa ja navetoiden karjakeittiöissä. Lähes jokainen suomalainen on syönyt ruoanvalmistuslaitteillamme tehtyä ruokaa tai makkaraa valmistettuna Teuvan legendaarisella kaasugrillillä.

LÄHES SATAVUOTISEN HISTORIAMME AIKANA OLEMME TULLEET MESTAREIKSI ALUMIININ JA RUOSTUMATTOMAN TERÄKSEN KÄSITTELYSSÄ.

Vuonna

1925

perustettu perheyritys jo neljännessä sukupolvessa

Pitkäaikaisin ja merkittävin asiakas

SUOMEN PUOLUSTUS­VOIMAT

Sijaitsee

Etelä- Pohjan­maalla

Teuvalla

Kaikki tuotteemme ovat

Avainlippu-
tuotteita

Yhteensä noin

3000 toimitettua Kenttä­keitintä

Meillä on 

ISO 9001

-sertifikaatti

menestyksenä laatu

Tuotteemme on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä..

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhdistämällä asiakkaidemme tarpeet ja meidän teknisen osaamisemme, syntyy ominaisuuksiltaan huipputuotteita. Teemme yhteistyötä Suomen puolustusvoimien kanssa. Heidän korkea vaatimustasonsa heijastuu koko toimintaamme.

Lähes satavuotisen historiamme aikana olemme kehittyneet taitaviksi alumiinin ja ruostumattoman teräksen käsittelijöiksi. Tuotteemme ovat suomalaista työtä, niiden laatu ja kotimaisuusaste ovat erittäin korkeita.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippumerkki kertoo, että tuotteemme ovat valmistettuja ja ne työllistävät Suomessa.

Tarjouspyyntö