Etusivu > Kenttäkeittiöt > Lisävarusteet - Kenttäkeittiöt

Lisävarusteet - Kenttäkeittiöt

Teuvan Keitintehtaan kenttäkeittiöt on suunniteltu palvelemaan isoja ihmisjoukkoja vaativissakin olosuhteissa. Laitteiden liikuteltavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta ruoka voidaan valmistaa siellä, missä ihmiset ovat. Laitteemme ovat kevyitä ja niitä voi hinata minkä tahansa nelipyöräisen kulkuneuvon perässä. Keittäminen on mahdollista jopa hinaamisen aikana.

Kenttäkeittiöllä ruoanvalmistus sujuu nopeasti ja edullisesti. Keittiöllä voi valmistaa 30 annosta ja isoimmalla 500 annosta.  Isoimmassa keittiössä on yksi 150 litran haudekattila ja kaksi 60 litran kattilaa. Pienimmässä on 30 litran haudekattila. Ruoan valmistamiseen tarvitaan vain yksi henkilö.

Kenttäkeittimiemme pinnat ja tulipesät on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Keittimemme eivät ole myöskään paineastioita, joten ne eivät kuulu painelaitedirektiivin piiriin. Komponentteina on käytetty mahdollisimman paljon yleisesti saatavilla olevia komponentteja. Nämä asiat yhdistettynä erinomaiseen suunnitteluun, jättävät Teuvan keittimien huolto- ja elinkaarikustannukset alan pienimmiksi.

Kenttäkeittiöt toimivat lämmönsiirtojärjestelmällä, eli keittiössä kiertää lämmönsiirtoneste. Se tarkoittaa sitä, että liekistä syntyvä lämpö ei kohdistu vain yhteen pisteeseen, vaan jakautuu tasaisesti koko kattilan pohjaan ja reunoihin, eikä ruoka pala pohjaan.

Miksi Teuvan?

Tarjouspyyntö