EAN 50401201 Kategoriat ,

Teuva-nestekaasugrilli

Teuva-nestekaasugrilli on jokaisen tapahtuman vakiovaruste – tällä grillaat jopa sata makkaraa kerralla. Grilli soveltuu erilaisille toimijoille varojen hankintaan, sillä se maksaa itsensä nopeasti takaisin. Käyttö kuntoon saattaminen on nopeaa ja helppoa, tarvitset vain kaasupullon ja liität grillin siihen. Grilli on helppo kuljettaa ja koota. Rasvapellit (3 kpl setti) sisältyvät toimitukseen. Ne helpottavat grillin puhtaana pitämistä, koska ne on helppo pestä käytön jälkeen juoksevalla vedellä tai talouspaperilla. Toimitus ei sisällä kaasupulloa. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa 100 %:sti

1380,00  Alv. 24%

1112,90  Alv. 0%

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä.
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Odota tilausvahvistusta ennen noutoa. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa. Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai saaristossa.

Miksi Praasu?

Liittyvät tuotteet