Etusivu > Ruoanvalmistus

Ruoanvalmistus

Monissa tapahtumissa ruoan myyntiaika on lyhyt. Ruokaa voi olla jonottamassa tuhansia ihmisiä, mikä tarkoittaa sitä, että ruoan täytyy valmistua nopeasti ja sitä täytyy saada paljon kerralla.

Ruoanvalmistuslaitteemme maksavat kapasiteettinsa ansiosta pian itsensä takaisin. Niillä voi valmistaa nopeasti ruokaa suurille ihmisjoukoille, sillä esimerkiksi grilliin mahtuu samalla kertaa yli sata makkaraa. Laitteemme ovat taloudellisia myös energiakulutuksessa.

Ruoanvalmistuslaitteemme antavat mahdollisuuden erilaisten ruokalajien valmistamiseen. Laitteita voi kuljettaa kätevästi autolla ja ne on helppo koota ja purkaa. Irrotettavien osien ansiosta laitteet on helppo pitää puhtaina.

Ruoanvalmistuslaitteitamme käytetään niin kylätapahtumissa, festivaaleilla, armeijassa kuin kesäteattereissakin. Väitämme, että lähes jokainen suomalainen on joskus syönyt Teuvan Keitintehtaan ruoanvalmistuslaitteilla tehtyä ruokaa.

Kaikki ruoanvalmistuslaitteemme ovat kotimaisia avainlipputuotteita. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa 100 %:sti.

Tutustu kaikkiin ruoanvalmistustuotteisiimme sivumme verkkokaupassa ja hanki itsellesi sopivat tuotteet!

Tutustu ruoan­valmistuslaitteisiin

Suosituimmat
tuotteet juuri nyt

 • Arina 140 x 390 mm 7-ripainen

  10190014

  Arina soveltuu kaikkiin tuotteisiimme poislukien Parra 6 kiuas.

  1198
  Toimitus: 1-5 vrk

  33,00  Alv. 24%
  26,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Grillin poltinputki kromi

  50491012

  Poltinputki soveltuu Teuva-nestekaasugrilliin varaosaksi.


  Toimitus: 1-5 vrk

  161,00  Alv. 24%
  130,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Pilottipoltin sisältäen suuttimen ja kipinäelektrodin

  50491006

  Pilottipoltin soveltuu Teuva-nestekaasugrillin varaosaksi.


  Toimitus: 1-5 vrk

  56,00  Alv. 24%
  45,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Teuva-nestekaasugrilli

  50401201

  Teuva-nestekaasugrilli on jokaisen tapahtuman vakiovaruste – sillä grillaat jopa sata makkaraa kerralla. Grilli soveltuu erilaisille toimijoille varojen hankintaan, sillä se maksaa itsensä nopeasti takaisin. Grilli...


  Toimitus: 1-5 vrk

  1449,00  Alv. 24%
  1169,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Pilottipolttimen suuttimen vaihtopaketti

  50491070

  Vaihtopaketti soveltuu Teuva-nestekaasugrilln pilottipolttimeen varaosaksi. Paketti sisältää suuttimen ja helmen kupariputkeen.


  Toimitus: 1-5 vrk

  17,00  Alv. 24%
  14,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Suutin grilliin

  50491018

  Suutin grillin poltinputkille.

  447
  Toimitus: 1-5 vrk

  16,00  Alv. 24%
  13,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Grillin euro-säädin

  50491071

  Grillin euro-säädin sisältää piezosytyttimen.


  Toimitus: 1-5 vrk

  267,00  Alv. 24%
  215,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Grillin tuulisuoja

  50491015

  Grillin etureunaan asetettava tuulisuoja on oiva lisä grilliin. Tuulisuoja auttaa grillin sytyttämisessä, suojaa liekkiä tuulenpuuskilta ja tekee grillin käytöstä turvallisempaa.


  Toimitus: 1-5 vrk

  80,00  Alv. 24%
  64,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Grillin pikaohjetarra

  50491028

  Grillin pikaohjetarra poltinkotelon päälle.

  49
  Toimitus: 1-5 vrk

  13,00  Alv. 24%
  10,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Parila

  50491002

  Valurautainen parila, jota voit käyttää grillissä grillausritilöiden päällä. Voidaan käyttää grillattujen tuotteiden säilytyspaikkana.

  16
  Toimitus: 1-5 vrk

  50,00  Alv. 24%
  41,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Grillin hygieniasuoja

  50491029

  Grillin etureunaan asetettava hygieniasuoja on oiva lisä grilliin. Hygieniasuoja auttaa grillin sytyttämisessä, suojaa liekkiä tuulenpuuskilta ja tekee grillin käytöstä turvallisempaa sekä estää pisaratartuntaa.


  Toimitus: 1-5 vrk

  182,00  Alv. 24%
  146,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Liekinvarmistimen anturi grilliin

  50491019

  Liekinvarmistimen anturi soveltuu Teuva-nestekaasugrilliin varaosaksi.

  207
  Toimitus: 1-5 vrk

  41,00  Alv. 24%
  33,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Piezon sytytyskärki grilliin ja kaasupolttimeen

  50491010

  Piezon sytytyskärki grilliin ja kaasupolttimeen pilottiliekien sytyttämiseen.

  231
  Toimitus: 1-5 vrk

  16,00  Alv. 24%
  13,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Piezon kaapeli grilliin ja kaasupolttimeen

  50491009

  Teuva-nestekaasugrillin ja kaasupolttimen piezosytyttimen kaapeli.

  155
  Toimitus: 1-5 vrk

  13,00  Alv. 24%
  10,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Paella-pannu rengaspolttimella

  50402002

  Paella-pannu on jokaisen tapahtuman vakiovaruste – tällä teet nopeasti ruokaa jopa 50 hengelle. Tämä pannu mahdollistaa monipuoliset ruokalajit perinteisistä wokeista kasvisruokiin. Nopeutensa ja ison kapasiteettinsa...


  Toimitus: 1-5 vrk

  1134,00  Alv. 24%
  915,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt
 • Grillin ja paellapannun kaasuletku sekä korvakiristimet

  50491026

  Kaasuletku, joka soveltuu Teuva-nestekaasugrilliin tai paella-pannun kaasuletkuksi. Paketti sisältää kaasuletkun ja korvakiristimet. Letkun pituus on 120 cm.


  Toimitus: 1-5 vrk

  12,00  Alv. 24%
  9,00  Alv. 0%

  Pyydä tarjous!

  Lue lisääOsta nyt

Lisätiedot ja tuki

Usein kysytyt kysymykset

Grillin usein kysytyt kysymykset

 • Jos ulkona tuulee ja käännät säätöpyörää numeroidulla alueella pienillä lukemilla 1-3 ja kuulet humahtavan äänen, saattaa tuuli painaa liekin matalaksi poltinputkissa ja ne ”hengittävät” liikaa ilmaa, jolloin liekki kääntyy säädinkotelon puolelle.
  Mikäli näin käy, 
  käännä säätöpyörä rauhallisesti myötäpäivään, pois numeroidulta alueelta numeroimattomalle. Tällöin poltinputket sammuvat kokonaan, mutta pilottiliekki jää päälle. Odota 10-20 sekuntia ja sytytä tuli poltinputkiin uudelleen kääntämällä säätöpyörää vastapäivään. Käytä tuulisella säällä mieluummin säätöpyörän lukemia 4-7.
 • Tarkista, että poltinputkissa ei ole muita reikiä kuin putken alapinnassa olevat. Mikäli poltinputkissa on ylimääräisiä reikiä, aiheuttavat ne takatulen säädinkoteloon. Mikäli poltinputkissa on ylimääräisiä reikiä, niin poltinputket pitää poistaa käytöstä ja hankkia uudet tilalle. 
 • Jos poltinputkissa olevat reiät ovat tukossa niin, ne saattavat aiheuttaa takatulen grillin säädinkoteloon. Puhdista poltinputket ao. videon poltinputkien puhdistus – mukaisesti. https://www.youtube.com/watch?v=2oMB-b71EnQ 
 • Varmista, että kaasupullossa on kaasua ja pulloventtiili on kunnolla kiinnitetty ja pulloventtiilin hana on auki. Varmista, että pilottipolttimen liekki yltää sivuille pilottipolttimen yllä olevan suojalevyn tasalle ja osuu liekinvarmistimeen.
 • Jos liekki on pieni tai ei syty lainkaan, saattaa pilottipolttimen suutin olla tukossa. Katso erillinen kuvallinen ohje pilottipolttimen suuttimen puhdistuksesta. Puhdista pilottipolttimen liekkilevyjen väli varovasti esim. hammaslangalla. Tarkista tämän jälkeen toimivuus uudelleen.
 • Tarkista tuleeko sytyttimeen kipinä. Mikäli kipinää ei tule, saattaa sytyttimen kaapeli olla irti sytyttimestä tai Euro-säätimestä. Varmista ettei kaapeli kosketa metalliosia tai lyö läpi. Varmista, ettei sytyttimen eriste ole vahingoittunut (halkeama, tmv.). Mikäli sytytin on vaurioitunut, se tulee vaihtaa uuteen.
 • Mikäli liekinvarmistin on vaihdettu niin tarkista, ettei liekinvarmistinta ole kiristetty liian tiukkaan Eurosäätimeen.
 • Mikäli em. toimenpiteillä et saa grilliä syttymään niin tarkista vielä pulloventtiilin toiminta irrottamalla letku irti pulloventtiilistä ja kokeilemalla, virtaako kaasu pulloventtiilin läpi.
 • Mikäli pilottiliekki jää palamaan kun nostat säätöpyörän ylös, on todennäköistä, että eurosäädin on epäkunnossa.
 • Ota poltinputket irti ja tarkista, että poltinputkissa olevat reiät ovat auki. Reiät voidaan puhdistaa/avata esim. kopauttamalla kevyesti poltinputkea jotain pintaa vasten. Poltinputkien reiät voidaan myös harjata auki esim. juuriharjalla.
 • Mikäli vain pilottiliekki palaa, mutta säätöpyörää vastapäivään kääntämällä asteikon numeroidulle alueelle 1-7 sytytysasennosta tuli ei siirry poltinputkiin, saattavat poltinputkiin johtavat kaasusuutin/-ttimet olla tukossa. Jos kaasuvirtaus poltinputkiin toimii, tunnet poltinputkista nousevan kaasun hajun. Ellei tuli poltinputkiin kuitenkaan syty, avaa säädinkotelo pohjasta (kiinni kahdella ruuvilla). Puhdista esim. nuppineulalla poltinputkiin johtavien kaasusuuttimien kärjet. Ellei puhdistus auta, on todennäköistä, että eurosäädin on vahingoittunut ja se on vaihdettava uuteen.
 • Liekinvarmistin on todennäköisesti rikki. Varmista, että liekki yltää liekinvarmistimen kärkeen. Mikäli liekki ei osu liekinvarmistimeen niin käännä kärkeä varovasti pilottipolttimeen päin. Testaa jäähdyttämällä liekinvarmistin esim. kostutetulla paperilla ja kokeile sytyttää liekki uudelleen. Mikäli liekki ei syty, on liekinvarmistin rikki.
 • Varmista, että pilottipolttimen liekki yltää sivuille pilottipolttimen yllä olevan suojalevyn tasalle ja osuu liekinvarmistimeen ja että punainen sulkuventtiili on käännetty vaakasuoraan (= molemmat poltinputket käytössä). Mikäli liekki palaa vain toisella puolella tai liekki ei ylety suojalevyn tasalle, niin puhdista pilottipolttimen liekkilevyjen väli varovasti esim. hammaslangalla. Tarkista tämän jälkeen toimivuus uudelleen.
 • Käännä grilli kyljelleen ja avaa säädinkotelon pohjakansi ruuvaamalla ristipäämeisselillä pohjassa olevat 2 ruuvia auki, jolloin pääset käsiksi pilottipolttimeen.
 • Irroita keskimmäinen kupariputki 10 mm kiintolenkillä.
 • Laita kätesi alle estämään suuttimen putoaminen. Mikäli suutin ei helposti irtoa, niin käytä esim. ohuita nokkapihtejä.
 • Pese suutin kuumalla vedellä käyttäen astianpesuainetta, että rasva irtoaa. Tarkista, että suuttimen reiästä näkyy valo. Jos pesu ei auta, vaihda uusi suutin.
 • Varmistu, että asennat puhdistetun / uuden suuttimen oikein paikalleen.
 • Katso ao. video: pilottipolttimen suuttimen huolto/vaihto https://www.youtube.com/watch?v=Zb7yohJx5o4 
Teuvan Keitintehtaalla on lähes sadan vuoden kokemus kenttäkeittiöiden kehittämisestä. Kenttäkeittiöt on suunniteltu toimimaan arktisissa olosuhteissa – käytössä mm. Suomessa, Virossa, Turkissa ja Tšekissä Teuvan Keitintehtaan kenttäkeittiöiden erottuvuustekijät liittyvät siihen, että ne on kehitetty Suomen puolustusvoimien vaatimuksiin ja pohjoisiin olosuhteisiin. – Arktisten olosuhteiden huomioiminen näkyy kenttäkeittiöissä esimerkiksi siten, että ne toimivat tarvittaessa puulla. Tämä on..

Tarjouspyyntö