Etusivu > Avoin työpaikka laserleikkaajalle

Avoin työpaikka laserleikkaajalle

Teuvan Keitintehdas Oy on pian 100-vuotias perheyhtiö. Tärkein tuoteryhmämme on monipuoliset siirrettävät kenttäkeittiöt. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja yhteistyömme jatkuu. Liikevaihtomme on noin 2,5 miljoonaa euroa ja näkymät tuleville vuosille ovat positiiviset.

Me olemme todella hyvä tiimi ja teemme aivan loistavia tuotteita. Ammattilaisemme ovat alansa huippuja ja porukassamme on hyvä henki! Palkkasimme vastikään särmääjän, joka on päässyt hienosti vauhtiin uudessa tehtävässään!

Haemme nyt:

LASERLEIKKAAJAA

Haemme laseroperaattoria uuden laserleikkauskoneen käyttäjäksi. Tehtävään kuuluu koneen lastaus- ja purkuautomaatin hoitaminen, joka edellyttää hyvää trukin käsittelytaitoa. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä aikaisempaa kokemusta laserleikkauksesta tai vaihtoehtoisesti näyttöä oppimiskyvystä.

Odotamme sinulta työpiirustusten lukutaitoa, sekä ohutlevymateriaalien ja -alan tuntemusta. CAM-osaaminen lasketaan eduksi. Työntekijänä olet huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Kokemus auttaa, mutta ennen kaikkea olet innokas oppimaan ja kehittymään. Tärkeintä on oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Arvostat työkavereitasi ja laadukasta työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, missä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja työtäsi. Yhtenä osavalmistustiimin jäsenenä pääset osallistumaan tuotannon ja tuotteiden kehittämiseen. Käytössä olevat koneet ja työkalut ovat tarkoituksenmukaisia ja hyväkuntoisia. Työympäristö on siisti ja hyvin valaistu. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin rekry@teuvan.com mahdollisimman pian tai vaikka heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Lisätietoja työpaikasta antaa tuotannon vastaava Janne Lehtonen, puh +358 40 564 5383.

Jatka lukemista

Teuvan Keitintehdas Oy on pian 100-vuotias perheyhtiö. Tärkein tuoteryhmämme on monipuoliset siirrettävät kenttäkeittiöt. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja..
LC-Vaasa Meren kenttäkeittiö on jo 1920-luvulla valmistettu, mutta toimii edelleen moitteettomasti. Yhdistys vuokraa kenttäkeittiötä erilaisiin tapahtumiin, kuten seurakunnille, yritystapahtumiin ja autoliikkeiden myyntipäiviin. Kenttäkeittiön ansiosta..
Teuvan Keitintehtaalla on lähes sadan vuoden kokemus kenttäkeittiöiden kehittämisestä. Kenttäkeittiöt on suunniteltu toimimaan arktisissa olosuhteissa – käytössä mm. Suomessa, Virossa, Turkissa ja Tšekissä Teuvan..

Tarjouspyyntö