EAN 10118022.VP Kategoriat ,

Parra-pata 80S

Parra-padalla lämmität nopeasti ison määrän vettä pienellä määrällä polttopuuta. Parra-pata on markkinoiden kevyin tuote kokoluokassaan. Pata on kevyt kuljettaa vaikka saareen. Pata on turvallinen, sillä sen ulkokuori ei ole polttava. Parra-padan voit asentaa myös ulos, koska sen ruostumaton rakenne kestää vaativiakin olosuhteita. Parra-pata on pitkäikäinen Suomalainen Avainlippu -tuote. Toimitukseen sisältyy pata sekä padan kansi ja alla olevien valintojen mukaiset varusteet.

Parra-padat väliaikaisesti loppu varastosta. Toimitukset jatkuvat taas 9.6.2023 alkaen. Voit tehdä tilauksen ja lähetämme sen heti tuotteiden valmistuttua.

Alkaen:763,00  Alv. 24%

615,32  Alv. 0%

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä. Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai saaristossa.
Nouto tehtaalta 0 €, noudot ma-pe klo 8-14 välisenä aikana. Odota tilausvahvistusta ennen noutoa. Sovi noudosta puhelimitse 020 785 1600 tai sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa.

Miksi Praasu?

Liittyvät tuotteet