Etusivu > Teuvan Keitintehtaan ruoanvalmistuslaitteilla on käyttöikään nähden edullinen hinta

Teuvan Keitintehtaan ruoanvalmistuslaitteilla on käyttöikään nähden edullinen hinta

Teuvan Keitintehtaan ruoanvalmistuslaitteet ovat helposti liikutettavia. Paella-pannu ja Teuva-nestekaasugrilli mahtuvat pieneen tilaan ja kenttäkeittiöitä voi liikutella autolla tai pakettiautolla. Laitteet on myös helppo puhdistaa. Isoin hyöty Catering-yrittäjälle kuitenkin tienaaminen laitteiden avulla.

Kaikki Teuvan Keitintehtaan catering-käyttöön tarkoitetut ruoanvalmistuslaitteet on suunniteltu ammattilaisille. Ne kestävät helposti yli 10 vuotta, joten laitteelle ei jää paljon hintaa vuotta kohden.

Teuvan Keitintehtaan toimitusjohtaja Henri Penttilän mukaan tuotteet maksavat itsensä takaisin pitkällä käyttöiällä. Laitteiden huollettavuus huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa.

– Ruoanvalmistuslaitteet valmistetaan meillä Teuvalla. Ne tehdään kestävistä materiaaleista, pääasiassa ruostumattomasta teräksestä. Monet kodinkoneet suunnitellaan alusta alkaen niin, ettei niitä voi korjata, mutta meidän ruoanvalmistuslaitteissa lähes kaikki osat ovat vaihdettavia. Tämä on myös kestävää kehitystä.

Penttilä kertoo, että vanhoihin laitteisiinkin löytyy varaosia. Esimerkiksi kenttäkeittiömalleja uusittaessa pyritään siihen, että uudet osat sopivat yhteen vanhojen kenttäkeittiöiden kanssa.

Tehokkaat ruoanvalmistuslaitteet tuovat myyntiä

Teuvan Keitintehtaan ruoanvalmistuslaitteet ovat helposti liikutettavia. Paella-pannu ja Teuva-nestekaasugrilli mahtuvat pieneen tilaan ja kenttäkeittiöitä voi liikutella autolla tai pakettiautolla. Laitteet on myös helppo puhdistaa.

Isoin hyöty Catering-yrittäjälle kuitenkin tienaaminen laitteiden avulla.

– Ruoanvalmistuslaitteillamme tekee nopeasti ruokaa isoille ihmisjoukoille, jolloin saadaan myyntiä. Paella-pannulla tekee kerralla helposti 50 annosta pyttipannua ja nestekaasugrillillä voi grillata samaan aikaan jopa sata makkaraa. Laitteita käytetään paljon yleisötapahtumissa, kuten markkinoilla, kesäteattereissa ja festareilla sekä yritystilaisuuksissa, esimerkiksi asiakastapahtumissa ja henkilöstön illanvietoissa.

Hygieeninen ruokatarjoilu

Koska ruoanvalmistuslaitteilla voidaan valmistaa ruoka alusta asti ulkona, ruoan myyminen on turvallista korona-aikanakin. Ulkona on mahdollista pitää riittävät turvavälit jonottaessa ja syödessä.

– Iso juttu on lisäksi se, että laitteilla ei ainoastaan lämmitetä ruokaa, vaan ruoka voidaan laittaa paikan päällä. Asiakkaiden kannalta tämä on houkutteleva myyntivaltti, sillä isoissa tapahtumissa asiakkaista on kilpailua.

Tukea ostamisen jälkeenkin

Teuvan keitintehtaalta saa tukea tuotteen käyttöön, huoltoon ja varaosiin ostamisen jälkeenkin. Varaosat voi vaihtaa itse tai lähettää laitteen huoltoon Teuvan Keitintehtaalle.

Jos ongelmia tulee, Teuvan Keitintehtaalle voi aina soittaa. Perheyrityksessä puhelimeen vastataan ripeästi.

– Usein ratkaisemme ongelman jo puhelimessa ja osaamme neuvoa jatkotoimenpiteet. Olemme täällä asiakkaita varten, Penttilä summaa.

Tutustu ruoanvalmistuslaitteisiin tästä.

Jatka lukemista

Teuvan Keitintehdas Oy on pian 100-vuotias perheyhtiö. Tärkein tuoteryhmämme on monipuoliset siirrettävät kenttäkeittiöt. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja..
Teuvan Keitintehdas Oy on pian 100-vuotias perheyhtiö. Tärkein tuoteryhmämme on monipuoliset siirrettävät kenttäkeittiöt. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja..
LC-Vaasa Meren kenttäkeittiö on jo 1920-luvulla valmistettu, mutta toimii edelleen moitteettomasti. Yhdistys vuokraa kenttäkeittiötä erilaisiin tapahtumiin, kuten seurakunnille, yritystapahtumiin ja autoliikkeiden myyntipäiviin. Kenttäkeittiön ansiosta..

Tarjouspyyntö