Etusivu > Vaikka läpi harmaan kiven!

Vaikka läpi harmaan kiven!

Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamarin ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin yhdessä jakamaa Läpi Harmaan Kiven –yrittäjäpalkintoa on jaettu vuodesta 1976 lähtien. Tänä vuonna Teuvan Keitintehdas Oy:llä on ilo ja kunnia tarjota koti tälle komealle kiertopalkinnolle!

Palkintoraati koostuu Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari ry:n sekä Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin edustajista. Tänä vuonna heidän valintansa osui teuvalaiseen perheyritykseen, jonka raati katsoo omalla alallaan raivanneen tiensä läpi harmaan kiven.

Me Teuvan Keitintehtaalla otamme palkinnon kiitollisuudella vastaan ja tarjoamme sille arvoisensa paraatipaikan toimistomme neuvotteluhuoneessa. Olemme otettuja tästä kunniasta ja kiitämme kaikkia yrityksen toiminnan takana olevia ihmisiä ja asiakkaitamme aikaansaannostemme mahdollistamisesta!

Tästä on hyvä jatkaa entistä määrätietoisemmin kohti uusia haasteita, vaikka Läpi Harmaan Kiven!

Henri Penttilä,
toimitusjohtaja ja yrittäjä neljännessä polvessa.

Jatka lukemista

LC-Vaasa Meren kenttäkeittiö on jo 1920-luvulla valmistettu, mutta toimii edelleen moitteettomasti. Yhdistys vuokraa kenttäkeittiötä erilaisiin tapahtumiin, kuten seurakunnille, yritystapahtumiin ja autoliikkeiden myyntipäiviin. Kenttäkeittiön ansiosta..
Teuvan Keitintehtaalla on lähes sadan vuoden kokemus kenttäkeittiöiden kehittämisestä. Kenttäkeittiöt on suunniteltu toimimaan arktisissa olosuhteissa – käytössä mm. Suomessa, Virossa, Turkissa ja Tšekissä Teuvan..
Vaikka varautumisessa mietitään kauhuskenaarioita, Hänninen muistuttaa, että kenttäkeittiö toimii ennen kaikkea turvallisuuden tunteen luomisessa. Alajärven kaupunki osti kenttäkeittiön: ”Tehtävänämme on huolehtia kuntalaisista myös poikkeusolosuhteissa”..