Etusivu > ”Yhteistyö Teuvan Keitintehtaan kanssa sujuu mutkattomasti ja asiakkaat ovat tyytyväisiä Parra-kiukaisiin”

”Yhteistyö Teuvan Keitintehtaan kanssa sujuu mutkattomasti ja asiakkaat ovat tyytyväisiä Parra-kiukaisiin”

Teuvan Mökki- ja Sorvituote Oy on valmistanut hirsimökkejä ja rantasaunoja yli 30 vuotta. Yritys on käyttänyt saunamökeissään Teuvan Keitintehtaan Parra-kiuassettejä koko toimintansa ajan.

Yrittäjä Pertti Vainiola kertoo, että yhteistyö Teuvan Keitintehtaan kanssa on sujunut erinomaisesti.
– Arvostan sitä, että toiveitamme kuunnellaan tuotekehityksessä ja yhteistyö sujuu mutkattomasti. Tärkeintä kuitenkin on, että asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä kiukaisiin. Kun tulee kiukaan uusimisen aika, he haluavat ehdottomasti uuden Parra-kiukaan, Vainiola sanoo.

Saunatuotteiden asentaminen on helppoa ja nopeaa

Teuvan Mökki- ja Sorvituote asentaa vuodessa satoja Parra-kiukaita, suojia, vedenlämmittimiä ja savupiippuja saunamökkeihinsä. Koska asennuksia tehdään paljon, työn pitää sujua vaivattomasti.
– Asentajiemme mukaan Parra-saunatuotteet on helppo asentaa. He ovat kehuneet erityisesti savuhormin asentamisen helppoutta. Kun asennus sujuu nopeasti, se on meille kustannustehokasta. Asennustyöhön ei saa kulua liikaa aikaa.

Parra-kiukaat ovat 100-prosenttisesti kotimaisia

Mökkivalmistuksessa pitää pysyä mukana trendeissä, joten kaunista ulkonäköä ja uusinta designia vaaditaan myös kiukailta. Vainiola kertoo pitävänsä Parra-kiukaiden ulkonäöstä. Design onkin saanut hyvää palautetta asiakkailta.

Erityisen tärkeää Vainiolalle on tuotteiden kotimaisuus. Parra-kiukaat ovat täysin kotimaisia ja ne valmistetaan Suomessa. Teuvan Keitintehtaalla on iso työllistävä vaikutus Teuvan alueella.
– Saunamökkimme ovat kotimaisia laatutuotteita, joten kiukaiden pitää vastata samaa tasoa. Voin suositella myös muille mökkivalmistajille yhteistyötä Teuvan Keitintehtaan kanssa. Kyllä se vakuuttaa, että yritys on tehnyt jo sodan aikana kenttäkeittiöt Suomen puolustusvoimille.

Tutustu Teuvan Mökki -ja Sorvituotteeseen linkistä.

Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassamme!

Jatka lukemista

LC-Vaasa Meren kenttäkeittiö on jo 1920-luvulla valmistettu, mutta toimii edelleen moitteettomasti. Yhdistys vuokraa kenttäkeittiötä erilaisiin tapahtumiin, kuten seurakunnille, yritystapahtumiin ja autoliikkeiden myyntipäiviin. Kenttäkeittiön ansiosta..
Teuvan Keitintehtaalla on lähes sadan vuoden kokemus kenttäkeittiöiden kehittämisestä. Kenttäkeittiöt on suunniteltu toimimaan arktisissa olosuhteissa – käytössä mm. Suomessa, Virossa, Turkissa ja Tšekissä Teuvan..
Vaikka varautumisessa mietitään kauhuskenaarioita, Hänninen muistuttaa, että kenttäkeittiö toimii ennen kaikkea turvallisuuden tunteen luomisessa. Alajärven kaupunki osti kenttäkeittiön: ”Tehtävänämme on huolehtia kuntalaisista myös poikkeusolosuhteissa”..