Etusivu > Würth Oy tilasi 49 nestekaasugrilliä MakkaraFestille

Würth Oy tilasi 49 nestekaasugrilliä MakkaraFestille

Würth Oy järjesti syyskuussa 2020 MakkaraFestin, jonka aikana lähes kaikissa myymälöissä tarjoiltiin makkaraa. Tätä varten yritys osti meiltä 49 nestekaasugrilliä!

Würth on palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista ja tarvikkeista. Yritys järjesti syyskuussa 2020 MakkaraFestin, jonka aikana lähes kaikissa myymälöissä tarjoiltiin makkaraa. Tätä varten tarvittiin 49 ammattikäyttöön tarkoitettua grilliä.

Center-päällikkö Rauli Järvisen mukaan Teuvan Keitintehdas oli ainoa ammattigrillien valmistaja, joka pystyi toimittamaan grillit ajoissa.

Kysyin tarjoukset kesäkuussa ja tapahtuma oli syyskuun ensimmäisellä viikolla. Teuvan Keitintehdas valmisti meille nestekaasugrillit lopulta kolmen viikon aikana, Järvinen kiittelee.

MakkaraFest onnistui mainiosti ja grillit osoittivat tehokkuutensa: viikon aikana grillattiin yli 50 000 makkaraa.

Teuvan nestekaasugrillit ovat kestävä valinta

Järvinen sanoo, että Würthin tärkein kriteeri grillien hankinnassa oli laatu. Yrityksellä on jo ennestään parikymmentä Teuvan nestekaasugrilliä, jotka ovat osoittautuneet vuosien saatossa kestäviksi.

– Myymme Würthillä laadukkaita tuotteita, joten halusimme samaa laatua myös grilleiltä. Vanhat Teuvan nestekaasugrillit ovat pysyneet hyvässä kunnossa säännöllisellä ja huolellisella puhdistamisella. Emme ole vielä kertaakaan joutuneet vaihtamaan niihin varaosia.

Puhdistaminen hoituu omilla tuotteilla

Järvisen mukaan grillien puhdistaminen ei ole Würthille ongelma. Yrityksellä on myynnissä omia tuotesarjoja, joilla grilli on helppo pitää puhtaana.

– Kannustamme jokaista työntekijäämme kokeilemaan mahdollisimman monipuolisesti tuotteitamme, jotta he oppivat käytännössä, miten kemikaalit toimivat ja osaavat myydä niitä asiakkaille. Henkilöstömme siivoaa myös itse toimitilat, joten meille puhtaudesta ja hygieniasta huolehtiminen on arkipäivää.

Teuvan nestekaasugrillit ovat investointi tulevaa varten, sillä grillejä aiotaan käyttää monissa asiakastapahtumissa.

– Järjestämme asiakastapahtumia sekä myymälöissämme että asiakkaidemme kohteissa, kuten työmailla. Mikä voisi olla sen mukavampaa kuin makkaran syöminen ja hyödyllisiin tuotteisiin tutustuminen.

Lue lisää Teuvan nestekaasugrillistä.

Käy Würthin verkkosivuilla.

 

Jatka lukemista

Teuvan Keitintehdas Oy on pian 100-vuotias perheyhtiö. Tärkein tuoteryhmämme on monipuoliset siirrettävät kenttäkeittiöt. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja..
Teuvan Keitintehdas Oy on pian 100-vuotias perheyhtiö. Tärkein tuoteryhmämme on monipuoliset siirrettävät kenttäkeittiöt. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja..
LC-Vaasa Meren kenttäkeittiö on jo 1920-luvulla valmistettu, mutta toimii edelleen moitteettomasti. Yhdistys vuokraa kenttäkeittiötä erilaisiin tapahtumiin, kuten seurakunnille, yritystapahtumiin ja autoliikkeiden myyntipäiviin. Kenttäkeittiön ansiosta..

Tarjouspyyntö