Etusivu > Sauna on mökin sydän – kunnolliset saunatuotteet varmistavat nautinnolliset löylyt

Sauna on mökin sydän – kunnolliset saunatuotteet varmistavat nautinnolliset löylyt

Hyvää asiakaspalautetta on aina hienoa saada! Ilvesmäki osti meiltä Parra 21-kiukaan, Parra-padan ja saunatarvikkeita. Ilvesmäki soitti meille verkkokauppaa selatessaan ja neuvoimme häntä tuotteiden valinnassa.

Ilvesmäellä on mökillään kromiteräksinen Parra 21 -kiuas, Parra-pata, kantikas Parra-savuhormi, piippumallinen vedenlämmitin sekä pihakeittiö Praasu. Hän tilasi kaikki tarvitsemansa saunatuotteet Teuvan Keitintehtaalta, sillä hän vakuuttui tuotteiden kestävyydestä.

– Edellinen kiuas oli yli 20 vuotta vanha ja kulunut puhki. Halusin mökilleni tuotteet, jotka kestävät vielä tyttärellenikin. Törmäsin Teuvan Keitintehtaaseen netissä ja minuun teki vaikutuksen, että he tekevät yhteistyötä Suomen puolustusvoimien kanssa.

Henkilökohtaista palvelua tuotteiden valitsemiseen

Ilvesmäki selasi verkkokauppaa ja päätti soittaa samaan aikaan Teuvan Keitintehtaan myyjälle. Myyjä opasti, mitä tarvikkeita hän tarvitsee saunaansa ja miten ne saa tilattua verkkokaupasta.

– Kerroin puhelimessa, millainen sauna minulla on ja minkä kokoinen se on. Sain hyviä vinkkejä erityisesti tarvikkeiden hankkimiseen. Tilasin esimerkiksi padan alle ja kiukaan alle suojapellit. Oli helppoa tilata kaikki samasta paikasta ja varmistua siitä, että ne sopivat yhteen.

Ilvesmäen mukaan kahdelta mieheltä meni tuotteiden asentamiseen 45 minuuttia. Pari tuntia mökille saapumisesta päästiin jo löylyihin.

Lempeät löylyt moottorikelkkaretken jälkeen

Ilvesmäki osti kiukaaseensa isot kiuaskivet, sillä hän pitää lempeistä löylyistä. Hän kertoo, että kiuas lämpiää kahdella pesällisellä koivupuita ja pataan riittää yksi pesällinen. Jos saunomassa on vain yksi tai kaksi ihmistä, kiukaan piipussa oleva 30 litran vedenlämmitin riittää.

– Kunnon saunatuotteiden ansiosta mökkeilystä voi nauttia kunnolla. Sauna on mökin sydän, jossa rauhoitutaan ja nautiskellaan. Myös pihakeittiö Praasu tuo mökille mukavuutta, koska sillä voi valmistaa ruokaa monipuolisesti ja keittää pannukahveja.

Ilvesmäki mökkeilee joka vuodenaikaan. Talvella hän moottorikelkkailee jopa satoja kilometrejä.

– Kunnon kelkkaretken jälkeen kelpaa mennä lämpimiin löylyihin. Olemme pitäneet mökillä myös karhupeijaisia, joissa sauna ja Praasu ovat kovassa käytössä. Useampi kaveri on sanonut, että aikoo tilata Teuvan Keitintehtaan tuotteet itsellekin.

Tutustu Parra 21-kiukaaseen, 30 litran piippumallin vedenlämmittimeen sekä täysin ruostumattomaan Parra-pataan linkeistä.

Jatka lukemista

Teuvan Keitintehdas Oy on pian 100-vuotias perheyhtiö. Tärkein tuoteryhmämme on monipuoliset siirrettävät kenttäkeittiöt. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja..
Teuvan Keitintehdas Oy on pian 100-vuotias perheyhtiö. Tärkein tuoteryhmämme on monipuoliset siirrettävät kenttäkeittiöt. Suomen puolustusvoimat on ollut yrityksen merkittävä asiakas jo 20-luvulta alkaen ja..
LC-Vaasa Meren kenttäkeittiö on jo 1920-luvulla valmistettu, mutta toimii edelleen moitteettomasti. Yhdistys vuokraa kenttäkeittiötä erilaisiin tapahtumiin, kuten seurakunnille, yritystapahtumiin ja autoliikkeiden myyntipäiviin. Kenttäkeittiön ansiosta..

Tarjouspyyntö