Teuvan Keitintehdas Oy:n verkkokaupan toimitus-, sopimus- ja takuuehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Tuotehinnat pätevät Suomen sisällä lähetettyihin toimituksiin.Mikäli haluat tilata toimituksen Suomen ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@teuvan.com.

Lähetyskulut Suomessa

Lähetyskulut Suomessa määräytyvät valitun toimitustavan ja tuotteen rahtitilavuuden mukaan verkkokaupassa kulloinkin voimassa olevien hintojen mukaisesti. Rahtikulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Pidätämme oikeuden toimituskulumuutoksiin, mikäli toimituskohde sijaitsee Lapissa tai saaristossa.

Tuotteiden toimittaminen

Lähetämme tilaamasi tuotteet 1-5 työpäivän kuluessa tilauksenteon jälkeen. Jos toimitusaika jollekin tilaamallesi tuotteelle on yli 5 päivää, olemme sinuun yhteydessä. Tilauspäivää ei huomioida.

Nouto lähimmästä postista

Kun tuotteen toimitustapa on nouto Postista, saat postista ilmoituksen tilauksen saapumisesta.

Tarvitsemme aina sekä matkapuhelinnumerosi että sähköpostiosoitteesi, sillä Posti lähettää sinulle sekä tekstiviestin että sähköpostin, kun pakettisi on noudettavissa lähipostistasi. Muussa tapauksessa saat paperisen saapumisilmoituksen normaalin kirjepostin mukana.

Huom! Posti säilyttää tuotteita veloituksetta viikon (7 päivää) niiden saapumisesta, minkä jälkeen paketti palautetaan lähettäjälle. Muista siis noutaa paketti mahdollisimman pian saatuasi tiedon postista paketin saapumisesta. Mikäli tuote palautuu postin toimesta, tilausta ei katsota automaattisesti peruuntuneeksi. Uudelleen lähettämisestä peritään voimassa olevat toimituskulut.

Yli 30 kg painavat lähetykset kotitoimituksina

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen. Kotiinkuljetus ei sisällä lähetyksen sisään-, kerros-, tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä. Paketti toimitetaan ulko-ovelle tai suurempi lähetys (ellei tuotekortilla ole muuta mainittu) jakeluauton viereen, paikkaan mihin kunkin tuotetyypin käyttämä jakeluauto pääsee (täysperävaunusta pakettiautoon).

Nouto suoraan tehtaalta

Sovi noudosta erikseen asiakaspalvelumme kanssa info@teuvan.com. Noudot ovat mahdollisia arkipäivinä ma-pe klo 8-14.

Mikäli toimituksessa tai tuotteissa on ongelmia, tulee toimia seuraavasti:

Lähetys on aina tarkistettava päällisin puolin noudettuasi sen postista tai sen saavuttua rahdin kuljettajan tuomana. Mahdollisesta kuljetusvauriosta tulee tehdä merkintä rahtikirjaan, ennen kuin allekirjoitat lähetystä vastaanotetuksi. Piilevät kuljetusvauriot tulee ilmoittaa meille 3 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää asiakkaalle. Ongelmatapauksissa ota yhteys asiakaspalveluumme info@teuvan.com. Ilmoita meille yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja s-postiosoite) sekä tilausnumerosi. Käsittelemme reklamaatiot ainoastaan kirjallisesti.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotteiden palauttaminen kuluttaja-asiakkailla

Tilauksilla on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Peruuttaessasi tilauksen, lähetä osoitteeseen info@teuvan.com tieto peruutuksesta. Lisää viestiin nimesi, peruutettavan tilauksen numero, yhteystietosi (nimi, puhelin, sähköposti ja osoite), pankkiyhteystiedot hyvitystä varten ja palautuksen syy. Voit myös käyttää palautuslomaketta, joka löytyy verkkosivustomme www.teuvan.com etusivun alalaidasta. Lähetä täytetty lomake sähköpostiin info@teuvan.com.

Hyvitämme peruutetun tilauksen summan viiden (5) päivän sisällä siitä, kun tuotteet ovat saapuneet takaisin tehtaallemme.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja pakattuna vastaavan tasoisesti, kun se oli toimitettaessa. Tuotteiden fyysinen palauttaminen toimittajalle tulee tehdä vastaavalla toimitustavalla kuin alkuperäinen tilaus on toimitettu.

1) Mikäli alkuperäinen tilaus on toimitettu DB Schenkerin noutopisteeseen, palauta tuote noutopisteeseen ohjeiden mukaisesti pakattuna. Ilmoita noutopisteessä Teuvan Keitintehtaan asiakasnumero 468230 ja palautusnumero 468231.

2) Mikäli tilaus on toimitettu kotiovelle (DB Schenker), ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 020 785 1600. Järjestämme noudon tuotteelle sopimuksemme mukaisesti.

3) Postipaketin palauttaminen Helposti-koodilla: Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

4) Postipaketin palauttaminen ilman Helposti-koodia. Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta. Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 639060 ja vie lähetys postiin.

5) Kirjepostin palauttaminen postin kirjelaatikkoon: Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 639060 ja palautusosoitteemme:

Teuvan Keitintehdas Oy
ASIAKASPALAUTUS
Keitintehtaantie 29
64700 TEUVA

Lisätietoja palautuksesta voit tiedustella sähköpostilla osoitteesta info@teuvan.com tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 785 1600.

Ylivoimainen este

Teuvan Keitintehdas Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Teuvan Keitintehdas Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Maksutavat ja maksunvälittäjä

Verkkokaupassa maksutapoina ovat yleisesti verkkokaupoissa käytössä olevia maksutapoja. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830
verkkosivusto: www.paytrail.com

Kauppasopimus

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan www.kuluttajariita.fi ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan www.kuluttajaneuvonta.fi.

 

Teuvan Keitintehdas Oy:n takuuehdot

1 Soveltamisala

Näitä takuuehtoja noudatetaan kaikissa Teuvan Keitintehdas Oy:n (jäljempänä toimittaja) ja toisen osapuolen (jäljempänä tilaaja) välisissä toimituksissa ja kaikkien toimittajan valmistamien tai myymien tuotteiden osalta, ellei sopimuksessa ole nimenomaisesti kirjallisesti toisin sovittu. Nämä yleiset takuuehdot syrjäyttävät kaikki tilaajan käyttämät yleiset ehdot näissä takuuehdoissa säänneltyjen asioiden osalta.

2 Laatutakuu

Toimittaja takaa, että tavara vastaa sovittuja spesifikaatioita ja soveltuu tavanomaiseen käyttötarkoitukseensa. Takuu kattaa tavarassa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Toimittaja ei vastaa virheistä, jotka johtuvat tavanomaisesta kulumisesta tai toimituksen jälkeisistä toimittajasta riippumattomista olosuhteista tai tapahtumista kuten asennusvirheistä ja käyttö-tai hoito-ohjeiden vastaisesta käsittelystä.

3 Takuuaika

Tavaralla on kahdentoista (12) kuukauden takuu. Takuuaika alkaa siitä, kun tavara on luovutettu loppukäyttäjälle. Toimittaja ei kuitenkaan takuun puitteissa eikä muutoinkaan vastaa virheistä, jotka ilmenevät yli kahden (2) vuoden kuluttua tavaran luovuttamisesta tilaajalle.

4 Virheen korjaaminen

Toimittaja voi valintansa mukaan korjata virheellisen tavaran tai toimittaa tilaajalle uuden tavaran virheellisen sijaan. Takuu ei kata mahdollisesti aiheutuvia kuljetus-, purku- ja asennuskustannuksia tai muita vastaavia kustannuksia.

5 Tilaajan tarkastusvelvollisuus ja reklamaatiot

Tilaajan tulee tarkastaa tavara välittömästi tavaran luovuttamisen jälkeen. Tilaajan on reklamoitava kirjallisesti toimittajalle kahden (2) viikon kuluessa siitä, kun se havaitsi virheen tai sen olisi pitänyt se havaita.

6 Välilliset vahingot

Toimittaja ei missään olosuhteissa vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista kuten tuotannon menetyksestä, liikevaihdon vähenemisestä, liikevoiton menetyksestä, sopimusten menetyksestä tai käyttöhyödyn menetyksestä.

7 Voimassaolo

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2013 alkaen.

Tarjouspyyntö